Posts

Showing posts from September, 2012

Busy Busy Busy *Sangat*

Image
Assalamualaikum Hello


Ya, seperti mana tajuk Entry yang di atas. Aku sekarang ni teramatlah busy. Ya Busy ! *Busy lah sangat ! >.< ... Acctually malas nak update belog ni sebab taktau nak menaip apa. Jari ni tatau dah nak menari pesyen apa. Hoho ! Mana dengan nak exam lagi tak beqapa haqi ni. Study haram satu pon belom. Kejadahnya la. *alamak. kenapa bahasaku semakin kasar? Oh Tidak* !!! Doakan kejayaan SAYA pelis Yaaaa ! Wuhuuuuuuu~ Y.Y|||
Sabtu lepas (22/9/2012), My lovely Sekul jadik Tuan Rumah untuk Pertandingan Drama Komsas Sekolah Menengah Peringkat Negeri Kedah 2012. Atudiaaaa. Full aku bagi nama :) Hari tu aku jaga pendaftaran. Tiba-2 pulak aku TERjadi penjaga MASA. Fulamak ! Jadi penjaga masa pon nak habaq kat oqang. Pelis la Zati. Hoho. APA ingat SENANG ka nak jadi PENJAGA MASA tu? huhu. Terketaq-2 cek. Gahahaha ! Tapi best. Pengalaman pada oqg yg tak peqnah tau nak buat menatang haram apa pon. Kukuku ~
Apa-2 pon. Tahniah pada Sekolah yg Menang. SMK POKOK SENA *betoi dak t…

Oh ! My MUET

Image
Assalamualaikum Hello
Oh tidak ! Result ujian penggal pertama STPM aku teruk sesangat. Nak2 lagi MUET. So, since my MUET were really worse, I decide ! From now on, I will speaking, reading, writing, and singing in English ! *cewah, beqangan la ! x)
I will try my Best ! *Biarkan hancur ! Asal mencuba ! Muahahahaa ! xD
Okay bye guys ! Assalamualaikum ^^,

No Bahan =.=''

Image
Assalamualaikum Hello


Uhuk-2.Fullamak ! Dah bersawang berhabuk dah ha blog nih. Punya lah lama tak mengupdate. By the way, Iza nak say Selamat Hari Raya dan Salam Kemerdekaan untuk semua ! Belum terlambat kan? Weee ^^,
Hurm. Dah sebulan tak update gara-2 Netbook Hadiah TM nie buat hal ! Ni pon gagah-2 jugak nak guna. Muahahaha xD. Lagi satu, dah tak da bahan dah nak taip apa ! Oh My Idea ! TT.TT *even nak cerita pasai kehidupan seharian pon. Haha ! Oke tak penting ! >.<
Dah la, Buntu da haih. Nak Wish Happy Birthday to my Beloved Friend ! Nurul Ain Aqila ! Selamat haQi Tua okeyh ! (30 Ogos) And Siti Noor Rohaya (17 Ogos), and last but no least Nurul Hasanah (15 Ogos) Belum terlambat kan ak wish ni? ohoho. Tak sangka, dah besaq dah kengkawan aku ni. Muehehehe. x3
And The Last One Wish For MY OPPA ! YESUNG ! Saranghae lah weyh oppa ! Bhahaha xD
24 Ogos 1984
Okeyh la haih. Bye-2 ! ASSALAMUALAIKUM :)