Posts

Showing posts from January, 2015

1st Segmen Blogwalking 2015 by Mai AtiQah

Image
Assalamualaikum w.b.t
Halo Hai.

Hari ni teringin nak join segmen blogwalking.
Yihaaa.

.

Semester Break

Assalamualaikum w.b.t
dan Hai semua. :D

Tadi nak letak tajuk entry ''Cuti Sem''. Tapi macam tak komersial pulak. So, saya letak lah tajuk Semester Break. *Puiiiih*

Jadi, cuti semester saya dah mula lama dah. 8/1/2015 hari tu lagi dah mula. Eksaited gila exam habis awai. Tengok orang lain dok struggle lagi nak menjawab paper. Kita dah boleh pulang dengan riang ria. Lepas tu dok hingaq kat member yang exam tak habis lagi. Bapak kuqang ajaq perangai. Haha. Maaf. Maaf. :D

Jadinya, cuti semester saya dah berlalu hampir dua minggu. Sepanjang cuti ni, nampaknya diri ini tidak mendatangkan hasil kepada diri, keluarga mahupun negara. Errr. ._.''

Seriously, I really hate that.
Macam mana nak berbakti kat diri sendiri nih.
Banyak kali gila soalan ni saya tanya kat diri sendiri.
Namun, hampa. Jawapan masih tak terlihat.

Dengan itu, saya luahkan kat blog ni.
See, apa yang terluah pun tak ketahuan hala.
Pendahuluan, isi, huraian, tak kena dengan tajuk entry.
Sungguh, teknik…

Selamat Datang 2015

Assalamualaikum semua. :)

Ini post pertama tahun 2015. Dah dekat setengah bulan Januari baru wish Selamat Datang 2015. Haha.
Busy lah konon lama tak update blog. Eleh.
Padahal malas nak menulis.
Hmm. :(
Otak dah tak bekerjasama memberi idea untuk menulis.
Sedih. :'(

Ini pun gagahkan jugak kepala otak memerah idea nak menulis.
Saya rindu berbloging. Wuhuuu~ TT,.TT

7 Januari haritu dah tamat Sem 1 kat USM. Alhamdulillah.
Banyak benda baru belajar. *cliche gila ayat* xD
So, sekarang ni cuti sem. Yeaaa!
Petang-2 mak ajak p mengail ikan kat sungai belakang rumah. Haha.
Syok pulak dapat anak ikan puyu banyak. Kikiki~

Pastu, pagi-2 tolong mak kat kedai kecik dia jual nasi lemak.
Tapi pagi tadi terbabas tidur. Err. Ampun mak! Tersengaja. Haha. 

Malam pulak, lepak-2 tengok tv.
Pastu tengah kembalikan balik mood membaca.
Aku tak tau la keana p mood membaca aku sejak dua menjak ni.
Hmm. :(

Sebab tu otak tak berkembang.
Kosong ja otak ni tiada ilmu yang disuapkan.
Kesian awak kan otak, sebab…