Posts

Showing posts from January, 2014

Good Bye Forever 2013

Image
Assalamualaikum!
Post pertama bulan Januari tahun 2014! Yeahhhh!
Alhamdulillah, Allah masih bagi peluang hidup dekat muka bumi-Nya ni. :)
Mwsti meriah ja kan sambut tahun baru semalam?
Well, aku just sambut tahun baru dengan p ke taman syurga ja.
Syok baq hang p taman syurga. Agagagaga :v

Sesungguhnya, tahun 2013 terlalu banyak kenangan pahit manis yang berlaku. Especially memori dengan kawan-kawan sekolah. The best year ever maybe. Lepas ni tak dak dah sekolah in my life. Melainkan aku jadi cikgu sekolah. HoHo ^o^

Diharapkan tahun ni pun memberikan kenangan yang indah jugak. Harapkan semua keinginan aku akan dicapai. Huhu. Chaiyoookkk!



SELAMAT TAHUN BARU 2014.
Bye. Wassalam....