Posts

Showing posts from November, 2013

Sekolah Dah Tamat

Image
Assalamualaikum warga beloger.

Bertemu lagi kita setelah sekian lama tidak meng'updated' entry. Sumpah malas gila nak menaip -_-
Ni pun ada sakhi bakhi kerajinan yang tertinggal masa setadi untuk final exam untuk final sem.
Jyeahhh. Final dah baq hang.

Dan secara rasminya bermula dari tarikh 25 November 2013 bersamaan hari Isnin, aku sudah tidak lagi bergelar budak sekolah. Pffft. Skema sangat :D



Sedih baq hang nak tinggai sekolah, cececey :3
Betul ni tak tipu, tau la aku pernah rasa masa form 5 nak tunggu result SPM dulu. Hoho.

Yeahh, sepanjang 13 tahun bergelar budak sekolah, banyak kenangan pahit manis tawar masin masam dan seangkatan dengannya yang aku dapat.Kenangan masa Form 5 dan Form 6 yg selalu nak ingat sangat tu :D

Tapi kenangan masa Form 6 yg paling tak akan dilupakan, yelah, benda baru lalui baq hang. Hoho.
Indah sebenarnya Form 6 nih. Kekekeke~
Banyak kenangan yang aku dapat.
Mana kalut dengan nak setadi *sangat*
Kalut dengan PBS.
Kalut nak handle yg nu nak hand…