Good Bye Forever 2013

Assalamualaikum!
Post pertama bulan Januari tahun 2014! Yeahhhh!
Alhamdulillah, Allah masih bagi peluang hidup dekat muka bumi-Nya ni. :)
Mwsti meriah ja kan sambut tahun baru semalam?
Well, aku just sambut tahun baru dengan p ke taman syurga ja.
Syok baq hang p taman syurga. Agagagaga :v

Sesungguhnya, tahun 2013 terlalu banyak kenangan pahit manis yang berlaku. Especially memori dengan kawan-kawan sekolah. The best year ever maybe. Lepas ni tak dak dah sekolah in my life. Melainkan aku jadi cikgu sekolah. HoHo ^o^

Diharapkan tahun ni pun memberikan kenangan yang indah jugak. Harapkan semua keinginan aku akan dicapai. Huhu. Chaiyoookkk!



SELAMAT TAHUN BARU 2014.
Bye. Wassalam....

Comments

Popular posts from this blog

Kerjaya Lepasan Ekonomi STPM

Selasa yang Basah