Hapus Hapus Hapus

Assalamualaikum
Hello

  

Oh Ya ! I'm Back ! Setelah sekian lama tidak menapak di dalam ini belog sehingga hampir bersawang keadaan di dalamnya. So creepy =.= . Ni gara-2 my Beloved brother yg dop sey bayaQ tenet. Cesh. Meqajok dengan Hang Sebulan ! Wahhah ! Ni pon dapat simpati dari rumah sebelah ja ni. Tumpang Cawangan dia seketika, Ahax ! x3.

So, dalam 3 minggu ni macam-2 hey jadinya. Terlalulah banyak. Taktau nak ceQita macam mana. HuaHuaHua. Minggu lepas dah Start sukan ! Oh Yeah ! Iza berjaya menyumbang mata dalam acara pecut 100 m dimana Iza mendapat tempat PERTAMA dari belakang dengan mencatat masa 19 saat ! daripada 20 saat masa yg diperuntukkan. Tersangat Ohsem kan? HAHA. *nampak sangat takleh Bersukan. Ceit -.-

Walaubagaimanapun ! Dengan bangganya ! Di suatu hari itu ! Dimana Iza telah diarahkan untuk menguruskan bahagian Hadiah dan Cenderamata bg Hari Sukan yg Bakal Berlangsung Isnin (16/7) ini . Tanpa diduga ! Iza telah disarungkan Pingat oleh Cikgu Sukan pada Hari itu. *Cuma gangsa, dan Cuma Wakil sahaja. Bhahahaha. Boleh la Iza oi. Meqasa jugak la oqg bagi Pingat tu. xDxD.

By the Way. Apa yg Hapus Hapus Hapus tu Haaaaa? Huahah ! Okeyh. Yg Dok Hapus-2 tu sebenaQnya Akaun-2 Pesebuk Iza. Iza dah Deactive mereka.*Errr, banyak akaun noh? -.- Lagi-2 akaun sosial Tagged pon dah dihapuskan dengan Sempurna. Yg ada akaun Twitter Jer. haha. Taktau la sampai bila boleh tahan. Silap-2 esok dah aktifkan Balik. *Bukan buleh kiQa sangat aku ni. Bhahahha x3. Sebab-2 dihapuskan biarlah Rahsia. Haha.

Okeyh-2. Dah-2 la meQapu Okeyh Iza? Goodnight Bulan. Goodnight Bintang. Semoga jumpa Esok malam ! Annyeong ! ^^,

Comments

Popular posts from this blog

Kerjaya Lepasan Ekonomi STPM

Mari Belajar Banyak Bahasa

Warkah Cinta