Salam Anak Perantau

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum, salam sejahtera kepada semua bloggers. Dah agak lama hamba tak menaip di blog ni. Last update masa awal-awal Ramadan. Haha. Busy apa entah sampai tak update blog kesayangan ni. Kesian dia keseorangan. Tsktsk. TT,.TT

By the way, hari ni dah genap dua minggu hidup kat tempat orang. Walaupun tak jauh dari tempat sendiri, tapi hati ini tetap rindu akan tempat asal usulku. Cewah. Haha. Dah dua minggu hidup kat Penang ni, sendirian. Pehhh. Tak pernah hamba berpisah dengan family selama ni tau. Paling lama pun tiga hari dua malam saja. Tapi, tak apa demi Ilmu, insyaAllah akan aku gagahkan jua. Aiseh. :'3

Aja aja hwaiting Zati! You can do it! Just believe in yourself. Peace yooo.
Bye-2. Assalamualaikum. Salam Anak Perantau.
Moga kalian sentiasa berada dalam Rahmat Allah. :')

Comments

Popular posts from this blog

Kerjaya Lepasan Ekonomi STPM

Warkah Cinta