Terasa Diri Ini Kecil Sangat *Sangat*

Assalamualaikum
Hello

Yosh ! Hari ni tuisyen Batal lagi ! Syok sungguh depa bila Tuisyen takdak kan? Malang betoi cikgu dapat Student macam ni. Huhu. Mian Cikgu. Maap~ Wuuuu. *Cikgu tak malang pon* -.-''

Haiz. Tajuk Entry tu. Kecik yang macam mana ho???? Haaa, ni yang sedih nak cerita ni. Hux-2 X(.

*
*
*
*
*
*
*
 * 

Dah jadik adat lah kan bila masuk Form6 ni kita akan rasa TerPencil, Rendah Diri, Rasa lekeh. Aku rasa KECIK ja bila dengan kengkawan yang dapat further study tempat yg orang NAMPAK. Yela, form6 ni banyakkan orang nampak dia 'apa kelas' *tangan ke bahu, mata ke atas* Huhuw. By the way, ni apa yang Aku rasa je lah. 

Tekanan, tekanan.


Apa-2 pon, Saya yakin ! Mana-2 tempat belajar sama jea. Janji dapat ilmu yang berguna untuk diri sendiri dan orang lain. Ilmu yang diredaiNya insyaAllah. :) 

Lagipun, Form6 sekarang ni makin dinaiktarafkan. Huhuw. Start tahun aku dah mula buat sistem Penggal. Ala-2 Universiti gitu. And lagi satu dapat berita tahun 2015 student Form 6 ni akan dipindahkan dan diasingkan dengan student arus perdana. Untung lah kan? Hoho. *Matrik dulu pon menumpang sekolah menengah jugak. Ekekeke*

Okayh la, sampai sini saja. Salam Sayang,
Nur Izzatie :)


Comments

Popular posts from this blog

Kerjaya Lepasan Ekonomi STPM

Warkah Cinta