jalan-jalan

Assalamualaikum and hello guys ! Sihatkah semua ? Hehe

Hari ni kan Miss Simple pegi jalan-jalan dekat CP dengan abang Miss Simple. Sampai CP abang Miss Simple terus pegi kedai komik dia, Haish. Pastu tibalah masa Miss Simple heret abang Miss Simple pegi tempat Miss Simple pulak, muahahahahaha ! Pegi mana ,pegi popular lah ! HAHA. Dalam dok jalan-jalan tu Miss terserempak dengan member sekelas. HAHA !

Sampai popular Miss Simple terus pegi bahagian  dictionary, tujuan nak carik kamus bahasa korea, malangnya tak ada. Tapi Miss Simple beli jugak kamus bahasa Jepun. HOHOH ! Lama jugak la Miss Simple dok popular tu. Sampai menagntuk abang Miss. HAHA ! Padan muka dia, ekekeke.

Lepas pegi popular, pegi union pulak. Tengok-tengok pastu blah. HAHA. Pastu Miss Simple pegi kedai DVD nak cari dvd Super Junior SuperShow, malangnya tak ada. HUAAA ! Sedihnya rasa. HUKHUK. Pastu masa nak turun pegi bawah, Miss terjumpak satu keychain ney ,comel la, mana taknya dah ada gambar super junior kat keychain tu ! Tapi Miss Simple tak beli pon ! HUHU.

Sampai tingat bawah, Miss Simple terus pegi dekat pameran buku popular. Abang Miss Simple dah blah dah tunggu dekat luar. Huahaha ! Miss Simple pon terus pegi bahagian novel. Pastu Miss terserempak pulak dengan member sekelas jugak, Chiness boy, dia kerja dekat situ. Pastu tak apa lah, Miss Simple pon pegi la belek-belek novel, Miss Simple pon ambik lah novel terbaru Siti Rosmizah, tajuk dia "7 Hari Mencintaiku" .Macam best ! HAHA

Kebetulan hari ni ada sesi temu bual and autograf dengan penulis, and kebetulan jugak time tu ada penulis Siti Rosmizah tuh Aduhhh, macam nak pegi ja mintak autograf dia, tapi lambat la nak kena tunggu sesi soal jawab la apa la. HUHU. So, Miss Simple pon lupakan je lah niat tu. HUHU ! Sedih ! Then, Misss Simple pon pegi la nak bayar duit novel tu, time tu baru la Miss Simple bertegur dengan member tadi (Chiness boy tu). Sembang-sembang pastu dia bagi dia punya kad ahli popular, sebab Miss Simple tak ada. HAHA ! Bertuah Miss Simple. Dapat lah potongan harga untuk novel yang harga RM32.90 tuh. HIHI ! Rezeki-rezeki ! Xie-xie Keat An. Jasamu dikenang. HAHA !

Ok lah tak larat dah Miss nak menaip. Korang pon bukan nak baca. HAHA. See you guys leter okey?Anyeong. Assalamualaikum ! :)

Baru baca sampai bab 2. ada lagi 130 bab lagi. HAHA !

Comments

Popular posts from this blog

Kerjaya Lepasan Ekonomi STPM

Selasa yang Basah