LEDApple

Assalamualaikum guys ! Sihat? Miss Simple kat sini sihat sahaja :)

TODAY ! Yes today, hari ni Miss Simple nak sohseh-sohseh sikit about LEDApple. Bukan buah apple ye .
BUKAN INI YA ! :)




Meh sini Miss Simple nak introduce korang dengan LEDApple. LEDApple ni sebenarnya band baru Korean. BAND ye. Bukan GROUP. Its a BAND ok? :) MIss Simple pun baru je kenal dengan diorang nih. Dioarang ni masih lagi baru, baru tahun lepas debut bersama lagu Baek Ji Young, 'DASH'. Kalau korang tak kenal, meh lah sini Miss simple kenalkan. HAHA. Walaupun baru diorang best ! :D



Now, jom kita skodeng profile diorang.

Members



Youngjun
Seo Young Jun
11 May 1990
178cm
55kg
Guitarist


Kwangyeon
Kim Kwang Yeon
12 June 1993
182.5cm
68kg
Bass


Jaehoon
Choi Jae Hoon
22 November 1989
178cm
56kg
Vocal
(former member)


Hyeoseok
Kim Hyeo Seok
27 April 1993
178cm
55kg
Drummer


Kyumin
Lee Kyu Min
10 Ogos 1993
186cm
60kg
Vocal, Rappers


Former Member


I-OH
Jeon Kiwook
22 Januari 1991
177cm
56kg
Rappers, Vocal


Minyong
Lee Min Yong
1 September 1989
177cm
56kg
Vocal

Sunghyun
Lee Sung Hyun
3 Ogos 1988
174cm
52kg
Drummer, Leader



Band diorang ni selalu sangat tukar members sebelum ni. Miss Simple pun dah serabut mana satu ahli diorang. HAHA. Anyway, kalau korang nak tau banyak-banyak lagi boleh la tengok dekat sini and dekat sini jugak. Mungkin boleh membantu korang okay? Ini je yang Miss Simple mampu buat. HAHA.

p/s : I-OH tu boleh tahan comel kan? Kyumin pun sama. HAHA. Pada siapa-siapa yang tak berminat tu. Jangan lah kutuk diorang or kitorang ek. Diorang tak salah. And satu minat itu juga tak menjadi satu kesalahan. Cuma jangan terlalu obses. Peace (^.^)v


updated! member baru..*err tak baru sangat dah kot Xp*

Jason Jang Hanbyul
4 Julai 1990
Vokalis

Park Gun Woo
18 Januari 1991
DJ, Guitaris

Comments

Popular posts from this blog

Kerjaya Lepasan Ekonomi STPM

Warkah Cinta