sudah bergelar budak lepasan spm

Assalamualaikum semua. Ini blog baru Kami. Kami sekarang ni dah bergelar budak lepasan SPM tau.Hehe. Yeah. BUDAK .Huhu (^o^). Baru je habis paper akaun 5/12 yang lepas. Syioknya rasa. Tapi kan Kami tiba-tiba je rasa rindu dengan sekolah. HAHA. Boleh percaya ke? Hehe. Lepas ni mesti Kami rindu dengan kawan-kawan Kami. Apa nak buat cuti panjang ni. Nak kerja Mam Besar tak harapkan. Dia suruh Kami belajar masak kat rumah (!) Hehe. Sekarang ni Kami just duduk rumah makan tidur, ''jaga badan''. Ekekeke.

Okaylah. Yang ni saja dulu post Kami for the new blog okay. Lagipun bukan ada orang nak follow. Ye tak? Sohseh-sohseh sesorang je. Hehe. Ok then, Bye guys. Assalamualaikum

p/s : Jaga diri semua. For junior belajar sesungguh tau Kakak Iza dah MERDEKA (!) aicehhhh =P
       

Weeeeee (!)

Comments

Popular posts from this blog

Kerjaya Lepasan Ekonomi STPM

Selasa yang Basah