PBS PBS PBS PBS PBS PBS PBS

Ouch! PBS! Jangan dok tanya menatang apa PBS tu. Buat macam taktau pulaks hampa ni. Cehhh.
By the way Saya as a student, F6 student, Yes I am. tak terlepas daripada bahang PBS. Wachaaaaa!
Sem lepas berasa okay lagi dengan 3 PBS , tapi sem tiga ni berasa WOW gitu, satu PBS nak kena siap dalam masa 4 minggu, Grrrr, dok berasa macam takdan jah. Wuuuuu, menyedihkan benau. Ni pon dan lagi dok update blog dengan qoje menimbun nun. Haishhh! -___-''

Sem 3 ada dua PBS nak kena siap, satu Ekonomi, satu BM. Kaji ekonomi dalam masa sebulan, WOW, berpinau mata ehhh tengok nombor belana. -__-''
PBS BM pulaks dua bulan, kira okay lah sikit nak kaji, cewah kaji kunun. Fuuuuuu!
Nasib baik jugak lah BM boleh buat berkumpulan. Eko pon boleh jugaks, tapiiiii....... *hanya student ekon yang memahami...ahaks!*

Lepas PBS, nak kena pikio repeat paper pulaks! Waaaaa! Awat la sem 1 qitu dop buat sungguh-sungguh, kan ke dah melayang duit limapuluhsatu hinggit. Hmmmm. redhoooo je lahhh. :) Make syre buat yang terbaik lah yop. Huhu. Double la belajaq sem 3 ni. Hope result sem 2 takdak yg nak kena mengulang. Kalau ada, sabor je lah. Huhu. :')

Esok update lagi yo.
Wassalam. :"D

Comments

Popular posts from this blog

Kerjaya Lepasan Ekonomi STPM